Moneypennys KURS OG FOREDRAG om PERSONLIG ØKONOMI OG INVESTERINGER

Hei, vi skal ikke komme til deg og fortelle om personlig økonomi? 

Her i Moneypenny arrangerer vi en rekke forskjellige foredrag, livesendinger, Q&As med mer. Du kan lese mer om de ulike foredragene lenger ned på siden her. Vi er selvfølgelig alltid åpne for å planlegge nye foredrag. Kontakt oss hvis dere tenker at vi kan samarbeide på en eller annen måte, eller hvis dere har bestemte ønsker til et foredrag vi skal sette sammen. 
Kalender
Vi holder foredrag om privatøkonomi rundt omkring i Norge. Det gjør vi både i samarbeid med virksomheter og private som tar kontakt med oss. Ut over det planlegger vi også selv både store som små foredrag og events om hverdagsøkonomi, sparing og å lære å investere.
Neste arrangement/foredrag offentliggjøres snart

29/04-21 Q&A med Kron. Om bærekraftige investeringer 

 25/04-21 KURS: Pengesmart med MoneyPenny 
21/04-21 Computas - Smart økonomi
14/04-21 Bouvet - Personlig økonomi
12/04.21 Næringslivsutvalget OsloMet - Ung økonomi

25/03-21 Q&A med Kron - Alt om egen pensjonskonto
11/03-21 Høyres kvinneforum - Nybegynner på børsen. 
08/03 - 21 Livesendring med Bjørk Jonassen, leder JURK

24/02-21 Kvinnenettverk Stavanger Høyre, m.fl - Tips og grep for din økonomi, kom i gang med investeringer.
08/01-21 Q&A med Kron- Alt du trenger å vite om pensjon
17/11.20 NAV Frogner -Hvordan følge opp mennesker som har økonomiske bekymringer og problemer


Kort om de forskjellige foredragene

Vi holder foredrag om mange forskjellige temaer om personlig økonomi og investeringer.  Vi bruker ofte oss selv og som eksempler og har en personlig vinkel som utgangspunkt. Vår målsetning er å inspirere, motivere og formidle økonomi og investering på en enkel måte.
Ny på aksjemarkedet
Hva er en aksje, hva er en aksjesparekonto, og hvordan setter man en strategi? Vi går gjennom det man har behov for å vite før man begynner å investere. Det er ment som en introduksjon for å vekke nysgjerrigheten og knuse noen av de vanlige investeringsmytene.
Vår historie
Vi setter sammen det foredraget du gjerne vil ha på ditt event. Det kan være vår historie med å investere, våre strategier, eller kvinner og investering.
Vi forteller gjerne hvorfor vi brenner sånn for å formidle kunnskap om økonomi, og hvordan det endrer folks hverdag. 

Mulighetene er mange, så ikke nøl med å ta kontakt med oss.
LEV mer for mindre penger
Synes du det er vanskelig å spare, og at pengene bare flyr ut så fort de er på konto? Få kontroll på pengene med våre enkle grep og tips for privatøkonomien. Foredraget er laget med humor og er ment å gi inspirasjon til å ta sunne og gode valg for økonomien og gi deg et rikere liv uten å bruke mye penger. 
sparing til barn
Vi snakker om hvordan du bør tenke om sparing til barn og hvilke muligheter som finnes. Hvordan kan vi lære barna våre til å bli økonomisk smarte. Også her tar vi utgangspunkt i våre egne erfaringer, og hvordan vi tenker rundt det.
Økonomi til besvær
Hvordan påvirker økonomiske bekymringer og problemer oss? Hvorfor er det så vanskelig å snakke om penger? Hvordan kan du som jobber med mennesker hjelpe noen som sliter med økonomien? Dette foredraget er myntet på deg som jobber i NAV, barnevern, helsevesen eller andre som jobber tett på mennesker. 
La osS lage noe sammen
Ta kontakt med oss hvis dere har bestemte ønsker til et spesielt foredrag. Vi setter gjerne sammen noe helt nytt. Vi er alltid åpne for nye spennende ideer og setter gjerne  vårt preg og vinkling på et nytt emne. 
Jenny Lund
Book Jenny Lund
Jenny lager et foredrag helt etter dine ønsker. Bruk kontaktskjemaet for å forespørre et oppdrag.  
Beate Engelschiøn
Book Beate Engelschiøn
Beate er tilknyttet formidlingsselskapet Athenas og tilpasser gjerne et skreddersydd foredrag for deg. 
Dette sier de om foredragene
SLIK VIL VI TETTE KAPITALGAPET

Vi knuser mytene om investeringer

Vi er alltid glade for å holde foredrag rundt omkring i Norge og på den måten personlig være med på å styrke folk til å ta mer kontroll over sin økonomi, samt å få flere folks øyne opp for muligheten for å investere. For ALLE kan investere! Når vi holder foredrag, knuser vi de 4 mest alminnelige mytene om investeringer: nemlig at man må vite alt om børs på forhånd, at det er vanskelig, at man må bruke mye tid på det, og at det kun er rike menn og store bedrifter som har råd til å investere! 

"Nu är jag tryggare och vågar lite på de investeringar jag gjort och också våga satsa på dem! Men också tack för input gällande val av sparing till min pension!"

– Anonym deltager fra et foredrag med Beate