Freebies til deg

Her deler vi fortløpende nye "freebies" med deg 
en goodiebag full av freebies til deg

Vi elsker gode verktøy

Vi synes det mangler gode og oversiktlige verktøy for å holde styr på økonomien. Derfor har vi designet noen selv, som hjelper oss og inspirerer oss til å få et overblikk over vår økonomi. Andre ganger vil vi utfordre oss selv og ta på oss en skikkelig challenge, enten det er å spare mer eller selge ting vi ikke trenger. Da hjelper det på motivasjonen å ha vakre ark å skrive det ned på.  De vil vi gjerne dele med deg, og du kan hente de gratis nedenfor. Følg med, det kommer fortløpende mer. 
52 ukers Challenge
En 52 ukers guide til å spare mer for hver uke, så du på 52 uker til slutt har kr 13.800,- Pengene du sparer kan du for eksempel bruke til å investere. Bli med, da vel!
Ukemeny
Spar penger på å planlegge middagene en uke av gangen. Dette reduserer også matavfall. Print ut arket og klipp i midten, så har du til 2 uker.
Ukens handleliste
Når matplanen er laget, kan du storhandle  1 gang i uken. Dette sparer deg for mange impulskjøp, og reduserer matrester. Print ut arket og klipp i midten, så har du til 2 uker.
SalgsChallenge:
Fra bod til børs
Gjør skrot til gull! Huset ditt er kanskje fullt av skatter som du selv ikke bruker lenger. Flytt pengene fra boden til børsen. Utfordre deg seg ved å selge tingene du ikke trenger, selv små summer kan bli til store beløp.  Du kan jo bruke pengene du tjener på å spare til en bestemt ting, eller (vår favoritt) til å øke investeringene dine. Tar du utfordringen?

Hold kontroll på salgene med oversikten vår, kryss av hvor langt du er kommet, hva du har solgt og til hvilket beløp. Slik kan du hele tiden følge med på hvor mye du har tjent. Skjemaet har plass til 50 salg, men det er jo bare å printe ut flere. Hvor mange ting klarer du?