Meld deg på kurs «Bli en investor» vol 1. 28. februar!

Bli en investor

Tre runder med investeringskurs er gjennomført og mer enn 200 lærevillige og engasjerte kvinner meldte seg på! Interessen for et nytt kurs er stor.  Og nå kan vi endelig tilby kurset på nytt! Dato er satt, og 28 februar er vi i gang igjen med «Bli en investor vol. 1».

MoneyPenny holder kurs:

Bli en investor!

Ønsker du å komme i gang med investeringer, men vet ikke helt hvor du skal begynne? Da er kurset «Bli en investor» en god start!

Synes du det er vanskelig å forstå begrep som indeksfond, ASK, portefølje og risikotoleranse? Da er du ikke alene. Som administratorer i MoneyPenny opplever vi for tiden en strøm av nye medlemmer, og mange har spørsmål om investeringer.  Derfor tilbyr vi nå et start-kurs om dette tema.


«Bli en investor vol. 1» tar deg gjennom alt du trenger å vite for å komme i gang på børsen og lage din helt egen pengemaskin.

Har du en investor i magen, men trenger litt hjelp til å lage din egen investeringsstrategi? Da har vi kurset for deg!

Gjennom flere år har vi viet mye av vår tid til å få fler til å investere, og da spesielt kvinner. Vi vet hvor viktig det er å ta ansvar for egen økonomi. Med buffer og sparing på plass får du en trygghet, som gjør at du kan oppnå det du drømmer om.

I MoneyPenny når vi direkte ut til kvinner, og gjennom Q&A, blogginnlegg, diskusjoner og foredrag, ønsker vi å få fler til å investere.

Beate og Jenny er et godt team, tydelige i sitt budskap: Å ta ansvar for egen økonomi på flere områder i livet gir makt til å endre vårt samfunn- verden, intet mindre. Vi snakker likestilling. Money talks.
– Åsne, kursdeltaker

Kvinner – invester mer!

Det er flere grunner til at kvinner må investere mer. Noen av grunnene er fordi vi:

  • tjener mindre
  • lever lengre
  • oftere blir ufør

Vi sparer dessuten mindre og tar lavere risiko, noe som fører at vi eier mindre, i form av bolig og fond og aksjer.

En hundrelapp er nok!

Visste du at du kan investere med så lite som en hundrelapp? Tiden da børsen kun var for menn i mørke dresser og slipsnål er forbi. I 2020 var det rekordmange nye investorer på Oslo Børs. Mytene om at du må være rik og ha master i finans for å investere er i ferd med å knuses. Vi hjelper deg med å sette opp en strategi som hverken krever mye tid eller penger, men som likevel setter pengene i arbeid for deg på en effektiv måte.

Investing is simple but not easy
-Warren Buffet

Kom i gang med å investere med hjelp av vårt kurs!  Meld deg på «Bli en investor vol.1» og få et 2 *45 minutter foredrag med disse temaene:

  • Hvordan bør du investere?
  • Er du klar til å investere?
  • Hvordan begynner du?
  • Aktiv og passiv forvaltning
  • En enkel portefølje for den langsiktige investoren

Etter kurset er det mulighet til å stille spørsmål om det du lurer på.

Meld deg på kurs, og få tilgang til kurset i 10 dager fra livesending!

[contact-form-7 404 "Ikke funnet"]

MoneyPenny Norge på Facebook

Du er vel medlem i MoneyPenny Norge? Hvis ikke anbefaler vi deg å bli det. Der finner du svar på det meste innenfor privatøkonomi, og du kan selvfølgelig spørre i forumet om hva du vil. For tiden er det mange spørsmål om  skattemeldingen, som besvares raskt av andre medlemmer. Den siste uken har vi fått flere hundre nye medlemmer hver eneste dag og tilbakemeldingene er utrolig positive. Vi ønsker deg gjerne velkommen til MoneyPenny, som er et sted hvor det er høyt i taket, og en hyggelig atmosfære.

For spørsmål ta kontakt på engelschioen@gmail.com eller jenny@lev-mer.com.

Do not save what is left after spending, but spend what is left after saving.
– Warren Buffet